Zamislite dio odjeće kojega možete nositi u gotovo svim prigodama i u različitim kombinacijama.
Zamislite da taj isti dio odjeće može olakšati vašu rekreaciju, a naročito trčanje. Možete li zamisliti taj isti proizvod kojega možete obući u školu, na fakultet, za šetnje, kavu i razne druge prigode? Ako možete, na to sve dodajte još savršen, raznolik i moderan izgled te dizajn. Ukoliko možete i to, probajte povrh svega zamisliti da taj komad odjeće uz sve vrline čini Vaše tijelo vitkijim i zanosnijim. Na kraju, zamislite prodavaonicu u kojoj možete izabrati između tridesetak modela tog odjevnog predmeta raznih brendova poput Adidasa, Nikea, Championa, Pume… Dobili ste ovu misao – tajice u Fiesti!

Adidas tajice
Proizvedene od rastezljivog pamuka, Adidas Trefoil (trolist) tajice su dio Adidasovog Original asortimana. Trolisni print daje tajicama prelijep i futuristički izgled. Adidas tajice su, kao što smo spomenuli i u uvodu, idealne i za trčanje ili slične fizičke aktivnosti, a možete ih nositi u raznim drugim okolnostima jer su izuzetno udobne i stilski ukrašene. U području struka je elastična guma, a cijele tajice su izrađene većinom od pamuka. 6% materijala od kojeg se izrađuju čini elastin. Osim Trefoil tajici, na raspolaganju su i potpuno jednobojne crne tajice, tajice sa prepoznatljive tri Adidasove ´pruge´ na boku, ali i kraće ¾ tajice s raznim dezenima. Za muškarce su proizvedene i Adidas tajice sa svijetlo plavim detaljima. Ipak, tajice za muškarce su namijenjene isključivo trčanju bez ukrasnih detalja kao što je slučaj sa ženskim tajicama.

Nike tajice
Nike tajice su proizvedene posebnom tehnologijom i izrađene od Dry-FIT tkanine koja kontrolira znojenje, odnosno održava tijelo suhim tijekom treninga. Nike tajice omogućuju jaču prozračnost, a podstava osigurava još veću udobnost. Kao i kod Adidasovih tajici, postoje jednobojne, dvobojne, ali i tajice sa raznim ukrasnim detaljima koje možete nositi kao dio ´casual´ stajlinga. I u ovome slučaju su za muškarce tajice jednostavnije dizajnirane što se tiče stila jer su ipak namijenjene trčanju ili nekoj od fizičkih aktivnosti. Najveći dio materijala od kojih se proizvode tajice je poliester, dok manji dio otpada na spandeks -rastegljivo sintetičko vlakno nalik gumi. Ovakav količinski omjer materijala doprinosi manjem trenju između tajici i kože pa su one iznimno udobne i lagane.

Tajice su ´in´
Kritike kupaca diljem svijeta su u velikoj većini pozitivne i što se tiče izgleda i funkcionalnosti. Iako tajice nisu nedavno izmišljen proizvod, razina koju su postavili Adidas i Nike pri izradi tajici je svakako nova. Razni modeli u različitim bojama primjetni su u posljednje vrijeme na ulicama, pogotovo na djevojkama. Stječe se stoga dojam da su tajice dobile dvostruku ulogu jer mogu biti i dio sportske opreme, ali i posebnog stiliziranog outfita. Jednostavno rečeno, tajice su uvijek u modi!

Odgovori