Pravila i uvjeti poslovanja

UVJETI I NAČIN PLAĆANJA

Isporuku vršimo samo na području Republike Hrvatske.
Na svoju e-mail adresu primit ćete obavijest o zaprimanju vaše narudžbe i broj narudžbe.

Vašu narudžbu možete platiti pouzećem po primitku pošiljke, karticama jednokratno ili do 6 rata (ukoliko iznos narudžbe prelazi 1500 kn) – naši načini plaćanja su prilagođeni vašim mogućnostima.

Prilikom plaćanja kreditnim karticama ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli sve dok se ne potvrdi da su naručeni artikli stvarno raspoloživi.

1. Pouzećem, plaćanje gotovinom po primitku pošiljke.

2. Plaćanje karticama

2.1. jednokratno: Premium Visa, Visa, MasterCard, Diners i Maestro jednokratno

2.2. na 2 rate ukoliko iznos narudžbe prelazi 350 kn
na do 3 rate ukoliko iznos narudžbe prelazi 650 kn

Na do 6 rata ukoliko iznos narudzbe prelazi 1500 kn prelazi
Premium Visa kreditnom karticom do 6 rata
Diners kreditnom karticom do 6 rata
MasterCard i Visa kreditnim karticama Zagrebačke banke do 6 rate
Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 6 rata

3.placanje putem ponude (uplata na ziro racun) HR3223400091110410257

Prilikom obrade paketa plaćenog karticom jednokratno, s kartice se tereti cjelokupan iznos narudžbe.
Dostavljaču ne možete platiti naručene artikle karticama.

U paketu s naručenim proizvodima primit ćete račun I Obrazac za jednostrani raskid ugovora. Račun sačuvajte radi eventualnih reklamacija i povrata novca.
U cijenu je uključen PDV (25%). Troškovi slanja dodaju se pri izradi narudžbe. Više o načinima plaćanja pročitajte OVDJE.

DOSTAVA NARUDŽBE

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem MAIL BOXES ETC .
Uobičajeni rok dostave za dostupne proizvode je 3-5 dana.

Troškovi pakiranja i slanja iznose 29,00 kn ukoliko ne ostvarujete uvjete za besplatnu dostavu (pravo na besplatnu dostavu ostvarujete u slučaju kada da je u tijeku trenutno važeća ponuda besplatnih troškova dostave iznad određenog iznosa kupovine).
Provjerite sadržaj paketa prilikom primitka u prisustvu dostavljača i obavijestite nas u slučaju eventualnog oštećenja ili nepotpunog sadržaja.

POVRAT PROIZVODA

Povrat novca vršimo za plaćene proizvode vraćene u roku koji je naznačen na računu, najkasnije 15 dana od primitka paketa.

Kupac ima pravo na povrat:
1. Kada pošiljka ne sadrži artikle koje je kupac naručio.
2. Kada je roba oštećena, a oštećenje nije nastalo tijekom transporta.
3. Ako kupac nije zadovoljan sa proizvodom

4.Ako  roba nje nošena,oprana I ima originalnu deklaraciju (na struni)
U slučaju povrata proizvoda obavezno priložite račun i praznu ambalažu.

Nakon isteka pokusnog roka ne vraćamo novac, a proizvode vraćamo o vašem trošku. Pakete možete vratiti putem službe koje ste ga i primili, besplatno, na naš trošak. Molimo ne šaljite pakete s otkupninom.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Računanje roka za jednostrani raskid ugovora: Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste ostvarili pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom putem priloženog obrasca za jednostrani raskid ugovora koje možete preuzeti ovdje.
Popunjeni obrazac potrebno je poslati poštom na našu adresu navedenu u samom obrascu. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada smo zaprimili vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena na našu adresu. Novac za vraćene proizvode uplatit ćemo na tekući račun kupca ili putem poštanske uputnice, u roku od 14 dana od dana primitka vraćenih proizvoda.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora.
Prigovor također možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte,
na adresu: Fiesta doo Slavonskih Graničara 13, 35400 Nova Gradiška
ili na e-mail adresu: fiesta@fiesta.hr

Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.
Podnositelj prigovora:
Ime i prezime:
Adresa za dostavu odgovora:

ZAŠTITA PODATAKA

Osobne podatke koje nam stavljate na raspolaganje obrađujemo kako bi smo Vam ubuduće mogli dostaviti informacije o novim ponudama. Ti podaci mogu biti: ime, prezime, adresa i poštanski broj, sekundarna adresa i poštanski broj, datum rođenja, e-mail, kontakt telefon.
Navedene osobne podatke obrađujemo na nekoliko načina: slanje promotivnog materijala putem e-pošte, slanje promotivnog materijala na Vašu adresu, telefonski poziv ili SMS s novom ponudom, kolačići prilikom pregleda naše web stranice (cookie).
Ovim putem želimo Vam poručiti da u bilo kojem trenutku imate pravo na pristup svojim osobnim podacima (zatražiti informaciju koje Vaše podatke imamo i u koju ih svrhu koristimo), pravo na izmjenu osobnih podataka (u bilo kojem trenutku možete zatražiti izmjenu podataka) te pravo na zaborav (u bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje dijela podataka ili potpuno brisanje iz baze podataka). Sukladno odredbi, svoj odgovor očekujte u roku 72h nakon zaprimanja bilo kojeg od navedenih zahtjeva.
Na ovaj način možete upravljati svojim osobnim podacima putem zahtjeva na adresu e-pošte (fiesta@fiesta.hr), putem poziva na broj 035/363-126, putem pisma na našu adresu ( Fiesta doo Slavonskih Graničara 13, 35400 Nova Gradiška) ili osobnim dolaskom u trgovinu : Fiesta Slavonskih Graničara 13, 35400 Nova Gradiška
Više o zaštiti podataka pročitajte OVDJE

PRAVILNIK KUPOVINE PUTEM WEB TRGOVINE

1. Web trgovina prodaje robu putem internet mreže.
2. Nakon izvršene narudžbe kupac dobiva e-mailom informaciju da je njegova narudžba zaprimljena.
3. Narudžbe realizira tvrtka : Fiesta doo
4. Prihvaćanje narudžbe na realizaciju počinje odmah nakon primitka narudžbe.
5. Narudžbe će biti realizirana pod uvjetom da je roba dostupna u skladištima tvrtke fiesta d.o.o.. U slučaju da jedan dio naručenih proizvoda trenutno nije dostupan, kupac dobiva obavještenje o stanju narudžbe i odlučuje o načinu realizacije (djelomična realizacija, produženje termina realizacije, povlačenje narudžbe u cijelosti)
6. Za akcijsku prodaju ili rasprodaju predviđena je ograničena količina proizvoda pa u vezi s tim realizacija narudžbi provodi se prema redoslijedu potvrđenih narudžbi za ove proizvode, sve dok se ne rasprodaju količine koje su za to predviđene.
7. Uz svaku narudžbu ispostavlja se račun. Račun se ispostavlja u trenutku kada su svi artikli naručeni od strane kupca kompletirani i spremni za otpremu.
8. Kupac može uvoditi izmjene u narudžbi sve dok ne zaprimimo narudžbu.

9. Kupac može povući narudžbu u cijelosti do trenutka otpreme pošiljke. Ovakve izmjene moguće je uvesti kontaktirajući Odjel za odnose s kupcima e-mailom fiesta@fiesta.hr ili telefonski na broj 035 363-126
10. Sve cijene navedene su u hrvatskoj valuti HRK s uračunatim PDV-om i vrijede isključivo za kupovinu putem web trgovine. Cijena prikazana za svaki proizvod vrijedi do trenutka kada kupac izvrši narudžbu.
11. Web trgovina zadržava pravo da može mijenjati cijene proizvoda koji se nalaze u ponudi a također i proširiti ponudu za nove proizvode, za aktiviranje i završetak akcijske prodaje na web stranicama prodavaonice i uvođenje izmjena u provođenju iste.
12. Vrijeme realizacije narudžbe računa se od trenutka kada je narudžba napravljena sve do otpreme naručenih artikala. Računaju se isključivo radni dani. Narudžbe koje obuhvaćaju proizvode za koje je predviđeno različito vrijeme realizacije otpremaju se nakon kompletiranja cijele pošiljke. Vrijeme realizacije narudžbe ne smije trajati više od 5 radnih dana.
13. Cijena proizvoda ne sadrži i cijenu dostave.
14. Narudžbe dostavljamo iskučivo na područje Republike Hrvatske.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke proizvoda sukladno Zakonu o obveznim odnosima (članci 400-422).

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na Kupca, bez obzira je li mu to bilo poznato. Prodavatelj odgovara i za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na Kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga. Prodavatelj ne odgovara za neznatan materijalni nedostatak.

Materijalni nedostatak postoji:
• ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet,
• ako stvar nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je Kupac nabavlja, a koja je bila poznata Prodavatelju ili mu je morala biti poznata,
• ako stvar nema svojstva i odlike koje su izrijekom ili prešutno ugovorene, odnosno propisane,
• kad je Prodavatelj predao stvar koja nije jednaka uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti,
• ako stvar nema svojstva koja inače postoje kod drugih stvari iste vrste i koja je Kupac mogao opravdano očekivati prema naravi stvari, posebno uzimajući u obzir javne izjave Prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima stvari (reklame, označavanje stvari i dr.),

Ako je Kupac na temelju izjava proizvođača ili njegova predstavnika očekivao postojanje određenih svojstava stvari, nedostatak se ne uzima u obzir ako Prodavatelj nije znao niti morao znati za te izjave, ili su te izjave bile opovrgnute do trenutka sklapanja ugovora ili one nisu utjecale na odluku Kupca da sklopi ugovor.

Prodavatelj ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati Kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati.

O PODUZEĆU

FIESTA d.o.o.
Nova Gradiška, Slavonskih granicara 13
Tel.   +385 35 363 126
Mob: +385 91 542 63 42
Email: fiesta@fiesta.hr

Radno vrijeme:

ponedjeljak-petak 8-20 h

Subota 8-14 h

OIB: 11383869911 IBAN HR3223400091110410257  otvoren kod PRIVREDNA BANKA ZAGREB

Društvo je upisano u Trgovačkom sudu u Slavonskom Brodu pod brojem MBS:050047609 Temeljni kapital: 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti Osnivač i član uprave: Vlatko Pristaš

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Fiesta d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Fiesta d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o korištenju WSPay-a

fiesta.hr koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.