O nama

Trgovinu Fiesta osnovala je Zlatica Pristaš još 1990. godine. Nekada vrsna sportašica (kao trinaestogodišnjakinja postaje prvakinja Slavonije i Baranje u gimnastici), svjesna važnosti kvalitete opreme u postizanju vrhunskih rezultata, svoju ljubav prema sportu nastavila je gajiti razvijajući vlastiti obrt za prodaju sportske i modne odjeće i obuće zajedno sa suprugom Brankom.

Tijekom godina „Fiesta“ je postala sinonim za kvalitetu i eleganciju.

Danas uspješna poduzetnička obitelj uz svoju maloprodajnu trgovinu, u Novoj Gradiški  razvili su i veleprodaju sportske opreme.

Fiesta nudi širok asortiman sportske opreme, odjeće i obuće vrhunske kvalitete kontinuirano prateći europske i svjetske trendove, a uz to, privukla je velik broj sportskih klubova i škola iz Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Sisačko-moslavačke županije.

Trgovina Fiesta trenutno oprema preko 50 škola i 120 sportskih klubova.

U budućnosti „Fiesta“ će i dalje nastojati opravdati svoj stečeni ugled, a za to će se pobrinuti profesor kineziologije Vlatko Pristaš, sin Zlatice i Branka, koji će svoje stručno znanje i dugogodišnju edukaciju na području sporta i managementa primijeniti u proširenju poslovanja vlastite obitelji.